Εταιρία

Η έκθεσηΗ εταιρεία μας αποτελείται από ανθρώπους με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο. Στόχος μας ήταν και συνεχίζει να είναι η δημιουργία ευχαριστημένων πελατών ο οποίος επιτυγχάνεται με την επιλογή αξιόπιστων προμηθευτών και ποιοτικών προϊόντων. Όλα τα στελέχη της εταιρείας κατέχουν σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο των ρολών και αυτοματισμών θυρών καθώς έχουν εργαστεί επί σειρά ετών στην μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής ρολών της Ελλάδας, LIRITIS.

Οι εταιρείες παραμένουν άρρηκτα συνδεδεμένες το οποίο πρακτικά σημαίνει εξουσιοδοτημένη παροχή υπηρεσιών σε ότι αφορά την προμήθεια, τις επισκευές και συντηρήσεις των προϊόντων LIRITIS και άμεση απόκριση στα αιτήματα για service των πελατών της εταιρείας LIRITIS.

Ρολά στο εργοστάσιο LIRITISΣυγκεκριμένα μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με μία μεγάλη ποικιλία από ρολά ασφαλείας καταστημάτων κλειστού ή ανοιχτού τύπου και βιομηχανικά ρολά πολύ μεγάλων διαστάσεων.

Επίσης, αντιπροσωπεύοντας μεγάλους οίκους του εξωτερικού, εμπορεύεται πολύσπαστες ή μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής, μοτέρ για συρόμενες και ανοιγόμενες πόρτες, ράμπες φορτοεκφόρτωσης, φυσούνες φραγής, μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας, προϊόντα για την ασφάλεια στάθμευσης και τον έλεγχο της κυκλοφορίας και πολλά άλλα σχετικά προϊόντα.

Παράλληλα η αξιόπιστη τοποθέτηση από τα έμπειρα συνεργεία μας, ολοκληρώνουν επιτυχώς τα έργα που αναλαμβάνουμε.

Ρολά στην έκθεσηΤα προϊόντα μας μπορείτε να δείτε στην νέα μας έκθεση επί της Εθνάρχου Μακαρίου 30 στο Περιστέρι.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία, δωρεάν επιμέτρηση και έκδοση οικονομικής προσφοράς ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν που ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας. Οι τεχνικοί μας θα σας βοηθήσουν παρουσιάζοντας σας αντικειμενικά τόσο τα πλεονεκτήματα όσο και τα μειονεκτήματα όλων των διαθέσιμων επιλογών.